Du kommer att behöva hänga upp din “rookie mom” -titel när du runda i slutet av ditt första år. skojar bara! Om du inte uppfostrar barn genom tonåren och sedan börjar om igen med ett nytt barn, kommer du alltid att vara en nybörjare på vilket skede du är i.

Att ha en 11-månaders gammal är helt fantastisk. Du kan bära eller bära ditt barn runt; Du vet om sömnvanor, även om du inte är chef för dem; Och ditt barn reagerar på dig nästan som en liten kompis. Ändå är det allt på de vuxna att få det roliga att hända. Ditt barn skulle sitta där och slå din hårborste på golvet hela dagen om du inte tänkte på något bättre att göra.

Här är en lista över aktiviteter för mammor med 11 månader:

Dokumentera barnets födelseort. Vilken plats fångar essensen i staden där hon föddes? Liberty Bell? Pugetljud? Santa Monica Pier? Gå dit.

Gör en gratis provklass tillsammans eller någon annan babymusik eller rörelseaktivitet. I själva verket, varför inte vara en pimp i rättegången? Krampar några vänner och gör rundorna till Gymboree, Little Gym eller vad du än har i din stad. Kontrollera också dina lokala oberoende gymnastikstudior.

Fånga förhållandet mellan ditt barn och hennes säkerhetsfilt. Ställ in en fotografering medan hon sover. Med andra ord, rensa bort allt röran och låtsas att ditt barn sover i ett glest dekorerat land med nickoas där hon och hennes Paci eller Lovey är de enda två varelserna på planeten. Här är hur.

Besök en lekplats och använd utrustningen. Glida? Han kan gå ner på magen. Gungor? Totalt!

Koka något nytt, som denna enkla handlare Joe’s Lentil Stew, som du båda kan äta.

Lär ditt barn ett festtrick utöver “Var är din näsa?” Jag lärde mitt barn att spotta sin napp när jag sa “Patooey!” Vad sägs om något mycket mer olämpligt som får din partner att skratta?

Anpassa en bok för en första födelsedagspresent. Ett företag som Iseeme.com har massor att välja mellan.

Bygg ett fort och göm det.

Få ditt barn ett jobb. Leta efter psykologavdelningen vid ditt lokala universitet – eller Child Development Lab. De söker ofta ämnen för tester. Vi har älskat att njuta av våra barn svara på scenariot som forskarna inrättade. Mycket mer babyvänliga jobbidéer här>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *