exakt hur gör jultomten det i ditt hem? Förutom varför kommer jag inte ihåg varje år?

Jag gillade jultomten som barn. Älskad. I själva verket såg jag till att hålla bitar gåvor i min mammas strumpa för att se till att hon fortfarande trodde på jultomten (bara i situationen var hon verkligen SC, jag ville inte att hon skulle upptäcka.)

Jag vill att mina ungdomar ska gilla honom lika mycket. Men varje år kommer jag lite att komma ihåg exakt hur vi gjorde det året innan. Min fästman såväl som jag alltid har en konversation som detta på julafton:

Jag: Var det en enorm gåva från jultomten såväl som resten av tillhandahållandet från såväl mamma som pappa? Ooh, hur är det med omslagspapperet? Använder jultomten alltid exakt samma omslagspapper? Vänta en sekund, jag vet, vi använde vanligt brunt papper från jultomten!

Honom: allt verkar bra. Så länge du tänker på att jultomten alltid tar med matchboxbilar!

Jag: Vad talar du om?!

Honom: liksom ungdomarna måste göra “The Pose” som jag såväl som mitt syskon gjorde.

Posisen? Vi hade uppenbarligen olika interaktionspolicyer för jultomten. Jag var passionerad att alla måste bära matchande jul jammies. Ingen av oss var säker på vad vi lämnar för att jultomten skulle snacks på.

Och bry dig inte om att fråga min BFF Whitney hur typisk ser ut, den enda synvinkeln hon använde är: det är skitsnack att locka strumpor. Tja, okej då.

Julmorgon indikerar matchande jammies samt “The Pose”

En annan kompis berättade för mig att jultomten ger den mest industriella motbjudande gåvan som mamma såväl som pappa aldrig skulle köpa. På så sätt kan du fortsätta att förespråka värdet av separat utformade träleksaker såväl som ditt barn fortfarande kan få sitt Barbie Glam-O-Rama Dreamâ House. Jag gillar den där.

Så vänner, exakt hur gör du det? Vilka är dina jultomtentraditioner? Upptäckte du dem i ungdomar eller gjorde dem när du går? Förutom exakt hur fan tänker du på dem varje år?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *