kille, är det hella hett idag. (Jag är i Kalifornien, och det är så vi pratar.) Jag låter Baby Scarlett engagera sig i cirka tre olika slags vattenspel inom en fyra timmars tidsperiod. Hon var ute i trädgården, satt i en barnstol med skålar med vatten och skedar för att strö och slutligen badkaret.

Julian (tre och tre fjärdedelar och ett halvt år gammal, han säger dig) gillar honom också lite vattenspel. Vi hade en spontan innovation för ett par veckor sedan av en biltvätt i vår trädgård. Det höll honom verkligen upptagen, och våra rida-on-leksaker har aldrig varit renare.

Källor: Tryck och rida bil för bitar; utomhusstolar från Ikea

Det väsentliga för att göra det till en officiell biltvätt tycktes sätta bilen på en speciell plats. I vårt fall var det på två utomhus -IKEA: s stolar. Förmodligen att göra ett fort för detta speciella syfte skulle vara det mest tillfredsställande.

Gör det extra roligt med en sprayflaska, svamp och en behållare för att dunksvamp i.

Medan Julian tvättade “bilarna”, satt jag i en stol och sökte genom katalog efter katalog som hade finns i posten. En ömsesidigt fördelaktig vattenspelssession, skulle jag säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *