Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Denna publicering kommer att bli lite personlig. Normalt komponerar jag akademiska artiklar som delar min hälsa och välbefinnande samt fysiska fitnessidéer men idag kommer jag att komponera om ett mål som jag trodde att jag aldrig skulle nå. I mars 2013 började jag springa för första gången. Då sprang jag bara ungefär en mil varje gång och min hastighet var ungefär 15-16 minuter. Jag skyllde min tröga hastighet på mina korta ben. Jag fattade ett beslut att jag fick ett bra arbete såväl som det var tillfredsställande. Då försökte jag springa ungefär 2-3 gånger i veckan. Ofta hindrade det kyliga såväl som blåsigt spokan vädertillstånd eller min mans hektiska arbetsrutin från att springa så ofta som jag skulle ha velat. Juni Mitt äldsta barn var ur institutionen för året såväl som att barn hade syskon medan jag åkte ut för en körning. Jag lade till ytterligare en halv mil till mitt program och laddade ner appen MapMyrun på min telefon. Jag förstärkte på samma sätt min hastighet till en 13 minuters mil. Jag slutade springa i oktober när väderförhållandet ute här börjar bli kyligt såväl som snöfallen. I år började det värma upp i april. Jag fortsatte med mitt 1 1/2 mil program i mitt samhälle ungefär 2-3 gånger i veckan. Min fästman gillar inte att springa eftersom han inte kan tåla att ha ömma ben. Ofta väljer vi långa promenader såväl som vi har en föredragen vandringsled. Spokane ligger vid foten av Rocky Mountains så vi är omgiven av såväl kullar som lutningar. Vår föredragna gångväg är cirka 2 1/2 mil upp en extremt brant kulle och sedan tillbaka ner till där vi bor. Ofta kommer jag att lägga min yngsta i barnvagnen och gå upp den kullen utan min man. Varje gång jag gör detta tänker jag alltid, “En dag kommer jag att köra det här.” På måndag gjorde jag det.

Det här är ett blogghopp. Policyn för denna blogghopp är följande:

Besök thehealthymoms.net varje fredag ​​samt länk lika mycket som din fysiska fitness fredag ​​publicerar eller någon typ av publicering av fysisk kondition relaterad.

Sätt vår fysiska fitness -knapp någonstans på din blogg (koden är ovan) eller blogg publicerar samt bjuda in dina besökare att gå med oss ​​varje fredag.

Placera dessa policyer på din fysiska fitness fredag ​​Post.

Lämna mig en kommentar på TheHealthymoms.net så att jag kan gå till din blogg. (Du måste ha ett Google+ -konto för att lämna kommentarer. Indikation upp för en här.)

Besök de andra bloggarna som länkar upp här samt de andra bloggarna som är värd för fysisk fitness fredag ​​varje vecka.

Our skilled co-hosts:Chandra Sullivan – Spark Your MotivationTere Scott – Teachable Scott Tots HomeschoolDanielle Nabozny – Lip Gloss as well as yoga PantsLisa Belanger – Inspire Me WellMaryann Mitchell – It’s Not Food, It’s MeAngela Barnets – in shape PersonifiedWendi Barker – Wendi’s book CornerLacey Baker – som Lacey 365

Document.Write (”);

Om vår grundare

Cascia Talbert är en hektisk bloggare och mamma till fem barn som bor i Spokane, WA. Med en B.A. I historien såväl som lagstiftning såväl som en entusiasm för att komponera såväl som att hålla sig frisk, startade hon Healthy Mommies Magazine 2007. Healthy Mommies Magazine är för närvarande placerad den bästa hälso- och wellnessbloggen för mammor. Fröken Talbert tror att om mammor är väl informerade om hälso- och hälsoproblem samt exakt hur de ska hålla sig friska, kan de skicka den informationen till sina barn och vända ungdomens fetma statistik i USA

Fröken Talbert driver det hälsosamma mommies sociala nätverket, är skaparen av Healthy Mommies Media, liksom också bloggar på Talbertzoo.com. Du kan följa henne på facebook.com/thehealthymomsmag och twitter.com/cltalbert.

Om du gillade det här inlägget kan du njuta av dessa berättelser.

Läser in…

var MarketGiddate = nytt datum (); Document.Write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a807f5f7444

Länk till detta inlägg: fitness fredag ​​#bloghop #linkup- Mitt personliga fysiska fitnessmål nådde

0/5

(0 recensioner)Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *