delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Att shoppa för glasögon behöver inte vara frustrerande och dyra. Populära varumärken som Calvin Klein och Giorgio Armani säljer normalt för $ 400 eller mer per par i de flesta visionbutiker. Men på Glassesusa.com kan kunder köpa ovanstående designermärken tillsammans med andra populära stilar för mindre än hälften av det vanliga detaljhandelspriset.

Så länge du har ett giltigt recept från din optiker som beställer dina glasögon online är enkelt. Du kan hitta ett brett urval av stilar, rammaterial och färger för både män och kvinnor på Glassesusa.com. Deras säkra online -beställning leder dig genom att välja önskad ram, ditt objektivval; Och alla tillägg du kanske vill ha dina linser som toning, skyddande beläggningar eller övergångslinser. Du kan också inkludera ditt recept i online -beställningsformuläret eller faxa det till dem tillsammans med din beställning. Det är så enkelt att beställa glasögon online.

Förutom att erbjuda ramar av hög kvalitet har Glassesusa.com 110% lägsta prisgaranti och en 100% tillfredsställelsesgaranti tillsammans med ett generöst referen-en-vän-program. Om du delar en personlig remisslänk skapar de just för dig med dina kamrater via Facebook eller e-post får du $ 30 i butikskredit för varje första köp som gjorts av en kompis som klickade på din länk. Din kompis kan njuta av vår underbara köp 1 Få 1 försäljning, eller välj en $ 30 -kupong att använda vid sitt första köp!

Kunder kan få 30% rabatt på ett par glasögon tillsammans med gratis frakt i USA precis i tid till jul genom att använda Code Holiday2011. Om du beställer idag kan du få 10% rabatt med den här kupongkoden: Blog10. Att köpa online -glasögon är enkelt och prisvärt på Glassesusa.com. Du kan också hålla dig uppdaterad om alla Glassesusa-händelser via deras Facebook-sida (http://www.facebook.com/glassesusa) och Twitter-flöde (@glassesusa).

Relaterat (gör det inte själv hudvård: hem ingredienser du aldrig ska använda i ansiktet

*Offentliggörande: Ovanstående artikel är ett sponsrat inlägg skrivet på uppdrag av Glassesusa.com. Företaget tillhandahåller monetär ersättning för annonsutrymme på denna blogg.

Länk till det här inlägget: De lägsta priserna på USA: s bästa glasögon

5/5

(1 recension)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *