Jag ville köpa eller göra en kundvagnsskydd för Baby Sawyer för att skydda honom från den otäcka livsmedelsbutikens bakterier när jag upptäckte denna handledning från Kim på Little Rays of Solsken.

Eftersom den använder fleece är det ingen sy involverad. Det gör också ett dubbelt ansvar som en barnstolskydd. Yippee och Yahooo! Jag gillar redan fleece eftersom det är så bekvämt och tvättbart. I själva verket tillbringade jag många av nittiotalet med en fleecejacka som min vanliga kappa. Men det är en annan fråga.

När jag handlade runt för fleece, älskade jag inte valen. De tryckta mönstren var inte min stil, så jag nöjde mig med denna läckra choklad gjord av Polartec med massor av heft. Jag tänkte att när Sawyer sattes in, kompenserar hans barns söthet för den vanliga färgen. Jag kunde också ha blivit galen utsmyckning – Whitney föreslog kantning eller flera färger – men allt det extra arbetet är verkligen inte min stil.

Under en morgon tupplur gjorde jag detta omslag. Jag tillbringade ungefär tio minuter på att mäta, ommått, klippa, remasurera och trimma. Död enkelt, ja? I själva verket tog det mig längre tid att välja en färg på fleece.

Materiel

1 stort bit fleecematerial, 46 ″ x 54 ″

Skarp sax

Måttband

Steg

Bestäm den övergripande formen och storleken. Skär ditt fleece -tyg så att det är den bästa storleken. Större är bra men det kan göra din matematik annorlunda än vad jag beskrev. När jag till exempel klippte benhålen insåg jag att jag var felaktig så att jag trimmade lite mycket mer så att det inte skulle vara lutande. Hoppsan.

Skär benhål. Du vill ha 8 ″ x 8 ″ rutor som har 2 ″ mellan dem. Föreställ dig en stor rektangel som är 18 ″ med 8 ″ med en 2 ″ fönster. I mitt fall var dessa rutor också 18 ″ från alla kanter. Eftersom det är symmetriskt kan du möta tyget i endera riktningen.

Efter att ha klippt det enklaste kundvagnsskyddet på kvarteret tog det mig cirka 50 mycket fler minuter att klippa och binda fransen. Så långt jag kan säga är fransen rent dekorativt så jag skulle bara hoppa över det steget nästa gång (eller göra det bara fram och bak). Voila, min färdiga kundvagn/ barnstolskydd som jag gjorde under morgonens tupplur. för lat? Du kan köpa kundvagnsöverdrag på Amazon eller Etsy. Eller bara torka av allt med våtservetter och hoppas på det bästa som jag gjorde med mina tidigare två barn (som har det bra).

+++ Om du inte är en Germ Warrior, borde du välja ett annat Makin ‘IT -projekt, har vi dussintals andra roliga val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *