tack vare babybjó§rn för att ha skickat Karen en spädbarnsleverantör en utomhus precis i tid för sin resa till Malaysia samt Bali med en sex månader gammal.

Jag har två små barn, men vi är inte riktigt en barnvagnstyp. Vi online på en extremt brant kulle i Hectic San Francisco såväl som det finns fantastiska evenemang när en barnvagn bara är en smärta att ha runt. Med båda barnen har vi alltid föredragit en leverantör så att vi kan vara aktiva och handsfree samtidigt som vi undviker att bära barnvagnen med oss.

Vårt hushåll reser också mycket – som flera kontinenter per år – liksom vi tenderar att ta med oss ​​en barnvagn för att använda på flygplatser. Men när vi navigerar i stegen, stenarna, såväl som stalltäckta trottoarer av långtgående platser, är en barnvagn vanligtvis praktiskt taget omöjlig att använda. Det är därför jag alltid tar med en materiell spädbarnsleverantör när jag reser också. Jag tog nyligen den nya Babybjorn-spädbarnsleverantören en utomhus på en resa till Sydostasien med min 6-månaders gamla, Allie. Leverantören har ytterligare vadderade axelremmar och justeras snabbt i form mig eller min man.

Jag gillar den praktiska telefonfickan som låter mig snabbt fånga uppriktiga foton eller slå upp kartor utan att gräva i ryggsäcken.

I denna ålder kan vi ta med spädbarn i den inriktade eller framsidiga positionen, beroende på hennes humör. Spädbarnsleverantören One Outdoors erbjuder på samma sätt en tillbaka inställning för när spädbarn är 12 månader eller äldre.

En av oss använde spädbarn Allie i spädbarnsleverantören en utomhus nästan varje dag på resan-inklusive när vi cyklade på en lurad pedicab och letade efter gatukonst i Penangs 100-graders väder, apar runt med primater på Bali och vandrade upp 1200 -Ja gamla stensteg av Borobudur, liksom så mycket mer. När spädbarn Allie är framåtriktad vill alla tillfredsställa henne. Jag har en känsla av att denna bärare kommer att se en hel del platser runt om i världen !! Jag lämnar inte hus utan det.

+++

Denna nya leverantör från Babybjorn kan användas som en främre eller bakre transportör, liksom erkänns som en en hip-hälsosam spädbarnsleverantör av global hip dysplasiainstitut. Denna berättelse kompenserades inte. Alla åsikter är författarens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *