Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Halloween är den 31 oktober, som faller på en lördag i år. I vårt förorts Chicago Town -trick eller behandlingstimmar är från 15:00 till 19:00 – hela fyra timmar. För mina barn (åldrarna 9, 8, 6 och 4) är fyra timmar lång tid och jag tvivlar på att deras små ben kommer att fortsätta hela tiden.

Efter Halloween förklarar vi för våra barn varför godis är dålig för dem och begränsar det till en eller två bitar om dagen. Genom Thanksgiving satte vi alla kvarvarande Halloween -godisen i en skål. Det kvarvarande godisen används som en belöning för när våra barn går utöver vad som förväntas av dem. Godis- och kirurgi -snacks är speciella godbitar i vårt hem och reserverade för speciella tillfällen som helgdagar och födelsedagar.

Hur lär du dina barn om hälsosam kost under semestern? Hur mycket godis tillåter du dina barn att äta på Halloween? Lär du dig för Halloween eller bara dina barn? Här på tidningen Healthy Moms önskar vi alla våra läsare en lycklig och säker Halloween.

Detta är vårt #WordlessWednesday -inlägg för den här veckan. Besök dessa fantastiska bloggar där tidningen Healthy Moms länkar varje vecka.

Regler för denna #bloghop

Lämna mig en kommentar så att jag kan kolla in din blogg.

Besök Talbertzoo.com för att lämna din länk.

Besök de andra bloggarna som länkar upp.

[INLINKZ_LINKUP ID = 576561 MODE = 1]

[SocialPoll ID = ”[2303228 ″]

Länk till det här inlägget: Happy Halloween – #wordlesswednesday med #linky på en tisdag

0/5

(0 recensioner)

Relaterat erkännande av övergrepp mot barn

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *