delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Detta är ett prov. Detta är bara ett test. Detta är ett test av Emergency Mommycast -systemet. Detta är bara ett test.

Jag tror att jag testas. Inte bara testas mitt tålamod, utan min stressnivå testas, hur jag kontrollerar mitt humör testas och mina nerver. Eftersom så många nya saker kommer att inträffa i mitt liv inom en snar framtid beslutade Gud att testa mitt “mommycast” -system. Jag tror att han vill veta hur mycket jag kan hantera innan jag vänder ut och har en nervös nedbrytning. Har han någonsin testat dig?

September var ett ganska äventyr för mig, personligen och professionellt. Jag förbereddes för vad som ska komma under de närmaste månaderna. Början av månaden försökte min familj fortfarande anpassa sig till det nya skolplanet. De små gillade inte att bli staplade i skåpbilen så jag kunde ta deras stora syster till skolan tidigt på morgonen. Han testade mitt tålamod. Hur kan jag hantera tre vittiga, trötta barn klockan 7 varje morgon? Jag tror att jag klarat det testet eftersom jag idag kan få dem i skåpbilen på mindre än fem minuter utan klagomål.

Han testade också mitt tålamod när min make ansökte om en kampanj på jobbet. De sex veckorna efter att han ansökte och fick sedan reda på att han fick jobbet kändes som en livstid. Men nu testas mitt tålamod igen när vi väntar på att vår hyresansökan ska behandlas. Eftersom vi har hyrt i Wisconsin och Kalifornien tar de extra lång tid med bakgrundskontrollerna. Ledningsföretaget måste också kontrollera vår bakgrund i Washington eftersom det är där vi kommer att hyra. Kära Gud, snälla hjälp mig att klara detta test.

Relaterade Vilka är dina värderingar och övertygelser?

Min stressnivå testades när jag stötte på några “problem” med den här bloggen. Nu när det är över med jag är stolt över att säga att jag inte blev helt galen, jag sov faktiskt ganska bra hela veckan och mina barn känner mig fortfarande igen. tack Gud. Jag tror att jag klarat testet.

Han testar också mitt äktenskap. Under de senaste tre veckorna har min make flygt ut ur staden och hållit sig borta i fyra dagar i rad varje gång. Jag har blivit så van vid att ha honom här varje kväll för att hjälpa mig med barnen och ge mig en “mamma paus.” Jag saknar mina “mamma pauser.” Men jag vet också att jag måste vänja mig till detta. Mina makar nya jobb kräver att han reser mycket och lägger in längre timmar. Bara den andra natten till exempel var han tvungen att gå ut på middag med klienter kl. 20. Innan detta jobb när 20:00 rullade runt var Chris hemma och hjälpte mig att lägga barnen i säng. Nu när jag ser honom mindre och mindre blir vi mer och mer frånkopplade. Hur mycket av detta kan jag hantera? Gud testar mig.

Gud ger oss aldrig mer än vi kan hantera. Jag har alltid trott på detta och alltid kommer att göra det. Han vet vad framtiden rymmer för mig själv och min familj. Allt jag vet är att jag kommer att flytta till en okänd plats, vara omgiven av okända människor och välkomna ett okänt barn till denna värld. Min familj kommer att behöva anpassa sig igen till ett nytt schema, ett nytt hem, nya skolor, ny kyrka och nytt samhälle. Jag vet inte hur vänliga mina grannar kommer att bli eller hur lång tid det tar för mig att göra kamrater eller hur lång tid det tar för mina barn att anpassa sig. Gud vet och han testar mig innan dessa stora förändringar äger rum. Testar han dig?

Relaterat demokratpartiets ledarskap impeachment Obsession härrör från den tvåhöjda hydra av omogenhet och omoralitet

Diskutera detta i vårt forum

Länk till det här inlägget: Ibland testar han vårt tålamod

0/5

(0 Reviews)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *