Du kräver troligtvis spädbarnstukar i varje utrymme (och bilen!)

Hur många spädbarnsdukar räcker? Det är en nonsens fråga. Mina ungdomar kan vara röriga. Vi befinner oss i en fas där vi vill ha spädbarnsdukar i varje utrymme i huset.

2005 köpte jag ett påfyllningsbart badkar med huggies spädbarn som jag höll i omlopp i flera år; Jag fortsatte bara att köpa påfyllningarna. När vi slutligen flyttade ut ur blöjfasen återvann jag dumt badkaret. Men det visar sig, vi är fortfarande röriga. Jag gillar att hålla våtservetter till hands så jag kommer aldrig att vara mer än 10 meter från rena händer och ansikten.

{Cue the Evil Brilliant Music}

Det här är pojkarna jag online med:

När jag först hamnade som mamma, trodde jag att våtservetter bara var för rengöring av stöttor, men nu när mina ungdomar tar med sig en serie bitrödor, tror jag att vi kommer att ha några aktiva behållare långt efter att blöja dagarna är över.

Det här är de röra jag i allmänhet hanterar med spädbarnsdukar:

Mat: Yoghurt getee, smöriga fingrar, “Jag gör det själv” äppelmos i håret

Kroppsvätskor: blöja grejer, ögonklippning samt super snotty näsor

Utanför smuts: Garden Range Black nagel grejer

Färg: Fingerfärg, hantera färg, sprayfärg, du heter det!

Jag håller torkar i köket, barnkammaren och minivan. Jag registrerar mig för ett stadigt utbud av Wipes Refillings så jag slutar aldrig.

Förra månaden förvandlade Milo såväl som några vänner en härlig födelsedagsfirande i trädgården till en lera-grop på några minuter. Vad i?? Han behövde slangen (se ovan) såväl som då var fortfarande tvungen att hitta hus naken insvept i en filt. Hans kläder behövde en aggressiv slang såväl som de också räddades. Naturligtvis är vissa rörelser lika stora för våtservetter ensam, men jag var glad att ha dem efter att ha rört den här ungen och pressat honom i min bil!

Har du någon typ av innovativ användning för spädbarnsdukar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *