Det finns många barnomsorgsalternativ där ute, men att hitta den bästa passformen för din familj är inte alltid lätt. Stora centrumbaserade kedjor, lokala barnomsorgscentra och daghem i hemmet är de vanliga mainstream-alternativen. För vissa familjer är ett live-alternativ mycket mer meningsfullt. Det är här Nannies och Au Pairs kommer in. Ett Au -par ger verkligen något som är distinkt till familjen. Men vad är exakt deras roll och är ett AU -par en kostnadseffektiv tjänst jämfört med traditionell barnomsorg? Nedan kan du ta reda på hur mycket ett Au -par kostar och vad som gör dem till ett så fantastiskt alternativ!

Vad man ska veta om att vara värd för ett Au -par

För att förstå kostnaden för ett Au -par bör du först förstå hur det hela fungerar. Skillnaden mellan ett Au -par och en konventionell barnbarn är att ett AU -par placeras som en del av ett kulturutbytesprogram. I likhet med utbytesstudenter bor ett Au -par med en värdfamilj. Men de har också ansvaret för att ta hand om familjens barn. Au -paret kommer att förvärva språkkunskaper från din familj och dina barn kommer att dra nytta av att förvärva språkkunskaper från dem. AU-paret tillhandahåller sina tjänster i utbyte mot rum och styrelse, ett litet AU-par-stipendium, kreditrapporttimmar på en post-sekundär institution eller någon kombination av dessa saker.

Ett AU -par är en ung utländsk medborgare, som vill komma och uppleva livet i Amerika och arbeta inom barnomsorg. De kommer att vara en deltidsstudent och barnbarn på deltid. Om du vill anställa ett AU -par är det bäst att gå igenom en byrå som garanterar att alla deras AU -par passerar ett komplett bakgrundskontroll- och utbildningsprogram. Traditionellt är Au -par ensamma och har inga egna barn. De är vanligtvis gymnasieexaminerade mellan 18-26 år och kan tala engelska med kunskaper.

Hur anställer du ett Au -par och hur mycket kostar ett Au -par?

Du borde bara anställa ett AU-par genom en regeringssponserad byrå. På så sätt vet du att de har gått igenom rätt steg och är säkra att välkomna in i ditt hem. Dessutom kräver regeringen att de genomgår specialutbildning. Hitta en lista över dessa byråer här!

Kostar

Kostnaderna kommer att variera, men du kan uppskatta att ett AU -par kommer att kosta dig cirka $ 8/h eller $ 195 per vecka som stipendium. Tänk på att du också kommer att erbjuda rum, styrelse, mat och typiskt tider transport så att du också måste elimulera detta.

Att jämföra kostnaderna för olika barnomsorgsalternativ kan hjälpa dig att fatta ditt beslut. Center-baserad daghem kostar en familj cirka 11 660 dollar per år, medan att anställa en barnbarn kan kosta så mycket som $ 40, OO0 per år. Att anställa ett AU -par är i genomsnitt 18 500 dollar per år, och ditt barn kommer att få den anpassade vård och uppmärksamhet som en barnbarn skulle ge.

Vad de amerikanska lagarna säger

Ett AU-par är inte en heltidsbarnflicka. Deras arbetsschema regleras av den amerikanska regeringen och kompenseras enligt lagen om rättvis arbetskraftsstandarder. Ditt Au -par kan arbeta upp till 45 timmar i veckan. En arbetsdag kan inte vara längre än tio timmar. Kommunikation mellan AU -paret och familjen är viktig för att planera ett barnvårdsschema, ledighet och tid att delta i klasser och göra läxor. Ditt Au -par kommer att stanna i 12 månader. Det finns dock möjlighet att förlänga sin vistelse i ytterligare 12 månader.

Amerikanska regeringsriktlinjer för AU -par finns vid

Så är ett AU -par en kostnadseffektiv barnomsorgslösning? Jag antar att det beror på din familj, vad du söker efter och vad du behöver! Enligt min mening är att anställa ett AU -par faktiskt oerhört kostnadseffektivt i det fall du hittar någon som verkligen söker efter den kulturella utbytesaspekten av jobbet och kommer att handla sina barnbarnstjänster för rum och styrelse och ett litet stipendium. Pengar åt sidan detta är en upplevelse som kommer att berika livet för din familj och det är något riktigt speciellt!

Har du erfarenhet av att anställa ett Au -par? Vi skulle gärna höra om det i kommentarerna nedan!

Du kanske också gillar:

Den bästa babybassinet för ditt nyfödda barn! [8 fantastiska alternativ]

25 roliga sommaraktiviteter för förskolebarn och småbarn

Bästa leksaker för 2 år gamla unga pojkar [35 fantastiska leksaker din småbarn unga pojke kommer att älska]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *