Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Cigna®, ett globalt företag för hälsa och hälsovård, genomförde en treårig forskningsstudie med fokus på förebyggande vård samt amerikanernas hälso- och hälsovårdskostnader. Studien avslöjade att amerikaner med användbara hälso- och hälsotillstånd-fetma, högt kolesterol, diabetes samt högt blodtryck-på samma sätt har högre kostnader utanför fickan. Vad indikerar allt såväl som exakt hur kan denna information hjälpa dig att sänka dina hälso- och hälsovårdskostnader?

Amerikaner är såväl hektiska som vi ofta inte kommer ihåg att ta oss tid för förebyggande vård. Vi arbetar hela dagen, hämtar ungdomarna från skolan, skyndar sig att äta middag på bordet innan våra barns sportevenemang, eller värre-gå med drive-thru för hamburgare och pommes frites. Vi är sällan tröga såväl som detta sätt att leva bidrar till att öka i våra midjor såväl som ökningen av förebyggande sjukdom som hjärtsjukdomar, fetma och diabetes. Dessa hälso- och hälsotillstånd driver också upp hälso- och hälsovårdskostnader, enligt CIGNA -studien. Forskningsstudien samlades också in att det inte kan förstå om du har ett genomförbart hälso- och hälsotillstånd kan få dina kostnader att öka ännu högre.

Forskningsstudien avslöjade att:

Ett kroppsmassaindex (BMI) på mycket mer än 30 ökar de allmänna hälso- och hälsovårdskostnaderna med en typisk för mycket mer än $ 2 460 per klient per år, samt lägger till $ 492 i årliga kostnader utanför fickan.

En kolesterolavläsning av mycket mer än 240 motsvarar en typisk totalhälso- och hälsovårdskostnadsförstärkning på $ 1 644 per hälso- och hälsopläkare per år, samt lägger till mycket mer än $ 353 i årliga kostnader utanför fickan.

Två eller mycket mer kroniska förhållanden som föreslås av ohälsosam BMI, blodtryck, kolesterol samt blodsocker ökar årliga kostnader utanför fickan med nästan 1 300 dollar per år, samt de totala sjukvårdskostnaderna med nästan 9 000 dollar per år.

När det gäller hälso- och hälsotillstånd har de som inte har genomgått en biometrisk screening högre hälso- och hälsokostnader. Till exempel,

De som inte har haft en biometrisk screening av sina blodtrycksvärden på typiska har de allmänna hälso- och hälsokostnaderna som är $ 2 064 högre per år, samt $ 400 mycket mer i kostnader utanför fickan, än de som har verifierat att deras Blodtrycket är lägre än 140/90.

De som inte har haft en biometrisk screening av sina blodglukosvärden på typiska har de allmänna hälso- och hälsokostnaderna som är $ 1 332 högre per år, samt $ 266 mycket mer i kostnader utanför pocket, än de som har verifierat att deras Blodglukos är lägre än 100.

Denna infographic från Cigna beskriver exakt hur vi kan hjälpa till att sänka våra hälso- och hälsovårdskostnader med förebyggande vård.

“I liksom massor av situationer blir vår hälsa och välbefinnande såväl som kostnaderna värre, men det är på samma sätt i vår makt att modifiera det,” uttalade Cignas Chief Nursing Officer, Mary Picerno. ”Ja, vi måste arbeta hårt, liksom att göra saker vi inte har gjort förut, men ändå kan vi ändra det. Förutom när vi gör det kan det finnas monetära belöningar, tillsammans med den största belöningen av mycket bättre hälsa. ”

När vi tar hand om vår hälsa och välbefinnande genom att äta rätt, träna och kolla in vår läkare för förebyggande vård, kan vi också hjälpa till att sänka våra hälso- och hälsovårdskostnader. Besök cigna.com/KnowyourBenefits för mycket mer information om förebyggande vård, den treåriga studien, samt idéer för att hantera hälso- och hälsokostnader.

Det här inlägget sponsras av Cigna Health and Wellness samt livförsäkringsföretag. Det här inlägget är endast för akademiska funktioner och är avsedda att främja konsumenternas hälsa. Det är inte avsett som monetära eller medicinska rekommendationer såväl som du alltid måste söka råd från en expert för monetär eller medicinsk rådgivning. Alla åsikter är mina egna.

Länk till det här inlägget: sponsrade: do: do Du förstår exakt hur du sänker dina hälso- och hälsovårdskostnader? #KnowyourBenefits
Relaterad helgreflektion #35- Bloggning0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *