Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Det är dags att återigen visa den senaste veckan. Vad var några av de positiva saker som hände? Vad störde dig verkligen? Skrattade du? Gråta? Stå på ditt huvud? Vad du än gjorde den senaste veckan vill jag höra det. Att komponera alla galna saker som inträffade under den senaste veckan är en bra metod att erbjuda med stress. När våra liv blir mer upptagna som mer upptagna tillsammans med det är stress. Det är dags att släppa ut allt så att du kan njuta av din helg. Ta tag i knappkoden, få din blogg att publicera och inte lyckas inte komma ihåg att lämna din länk med Mr. Linky!

Glad fjärde juli alla! Gör du något spännande? Jag gör inte riktigt mycket. Jag är tänkt att ta ungdomarna till Granny såväl som farfar senare i eftermiddag även om jag måste vila. Jag tror att vi kommer att gå ändå. Chris arbetar lika bra som han måste tjäna bra pengar idag eftersom det är en semester.

Jag skulle ha skrivit detta tidigare men Conan vaknade idealisk efter att jag blev klar med att göra kaffe så bra som jag just hade vänt på mig. Nu är Courtney uppe så hon tar hand om ungdomarna så bra som jag kan arbeta lite upp tills det är dags att bli beredd att lämna.

Den här veckan var inte lika spännande. Ungarna tillbringade mycket av sin tid antingen på Granny såväl som morfar eller med sin pappa så jag kanske vilar. Förutom att jag verkligen vilade mycket mer än normalt den senaste veckan utom för torsdagen.

Torsdagen var galen. Chris var av men han var verkligen grinig. Jag förstår inte om han stressade om något eller om jag störde honom (med graviditetshormonerna vet du aldrig.) Jag har inget ledtråd om vad som var uppe på hans rumpa.

Ungarna har en kiddie -pool som jag fick dem förra året. Det är en av de extra stora strejkerna med en bild och leksaker. De gillar att spela i det. Tillbaka i maj när jag inte var på sängstöd tog jag ut poolen ut, sanerade den med antibakteriell måltid såväl som vatten, sprängde det samt tillsatte lite klor i vattnet (vi hade ett hemskt algerproblem med poolen Förra året.) Denna process var tidskrävande men den måste utföras i köp för ungdomarna för att njuta av sin pool för sommaren. Jag observerade också att det fanns några hål i det så jag fick en lappuppsättning och bad Chris att lappa upp hålen. Jag har inget koncept exakt hur man gör det med en barnpool.

Relaterade 3 enkla metoder för att bli av med mampooch

De använde poolen i några veckor men då fick vi ett udda vädertillstånd såväl som det regnade och svalnade i ungefär en vecka. Poolen satt ensam i en hög mitt på gården. Det samlade smuts från ungdomarna som kasserade smuts på den från trädgården och såg bara hemskt ut. I slutändan läckte några av luften på samma sätt. När vädertillståndet började bli varmare bad jag Chris att ta hand om poolen. Jag sa till honom att med tanke på att jag gjorde det förra gången var det hans tur. Detta var för veckor sedan. När jag satt på sängen vilade poolen fortfarande på gården. Återigen bad jag Chris att ta hand om det. Återigen satt det ett par mycket fler veckor. Helgen som vi hade över 100 graders temperaturer satt poolen ensam i en hög mitt på gården. Så på torsdagen var jag sjuk och sliten av det bara satt där. Återigen bad jag Chris att ta hand om det. Han gick ut i den bakre gräsmattan såväl som jag trodde att det var vad han skulle göra men istället fick han gårdsklipparen ut. Okej, verkligen gräsmattan vid trädgården blev lång eftersom vi kör sprinkler för trädgården där dagligen för att säkerställa att det var okej. Det tog honom bara ungefär tio minuter att klippa den gräsmattan men han vägrade fortfarande att sätta upp Youngsters Pool.

Jag var sjuk och sliten av dem som gnäller över att vilja spela i sin pool så även om jag är tänkt att vila antagandet vad jag var tvungen att göra på torsdagen? När jag än en gång fick ut min behållare med varmt vatten såväl som måltid tvål tillsammans med tre trasor såväl som tillsammans Ciara, Conan såväl som jag städade och satte upp poolen. Jag var så upprörd över Chris den dagen. Men nu har de en stor ren pool att spela i.

Relaterat är din uppgift att riskera din graviditet?

Gissa vad? Just i morse började jag känna sparkar till mina revben!This is the biggest feeling! I believe he lastly turned! I have an ob visit on Monday so ideally they will have the time to inspect as well as see if I am correct. The last time I had an visit they were so hectic that the physician had to rush with my appointment. however I like the feeling of a begin the ribs! It is so much much better than a begin the hips.

Okay now it is time for me to vent a bit bit about my job. Jag gillar mitt jobb. I like the truth that I can make some additional money by doing what I love, writing, researching, discovering as well as networking with other women with similar interests. Jag gillar det! however with all tasks you always discover something to gripe about. Alltid.

I am sorry if I offend any individual that does this however I requirement to get it out of my system. I dislike getting e mail replies to comments that I location on other blogs! This past week I got a ton of those as well as I don’t comprehend why somebody would go with the difficulty of doing this. Is all they do is clutter my in box as well as I end up deleting them.

I likewise observed a new pattern among bloggers. If they need that you leave your e mail address together with your comment then they send you a link to verify a membership to their newsletter. What is up with this! I did not request a membership to a newsletter! Radera.

So for those of you that are not conscious of appropriate blog commenting rules I will provide you a quick lesson. When somebody leaves a comment on your blog the proper thing to do is go to their blog as well as comment back. If they ask a concern about your post on your blog response them on your blog as well as or on their blog. We don’t want e mail replies! I get sufficient e mails in a provided day.

Related  KENYA MOORE JOINS infant QUEST foundation AS “AMBASSADOR”

I vow I spend 2-3 hours a day sorting with my e mail. It is a squander of time. I might be doing something to make money during those hours. My blog is my house service as well as I don’t requirement clutter to squander my time. My household depends upon the earnings I make from this website.

Okej. I am all done venting. Jag mår mycket bättre. Do you requirement to vent a bit about something? You can utilize weekend reflection as a method to vent about anything that is stressing you out or bothering you.

I would like to hear exactly how your week went. join in the fun as well as don’t fail to remember to leave your link!

Grab the weekend reflection Code

Join the healthy mommies Community

Link to this post:Weekend reflection #61 | fourth of July as well as Kicks in the Ribs Oh My!

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *