Job Life Scrapbook -leveranser erbjuds på Amazon (affiliate).

Jag gillar konceptet att ha en klippbok eller spädbarnsbok för varje barn, men det är inte för alla. För några av oss har Instagram ersatt kravet på en klippbok. Överallt du lägger dina fotografier, här är tre speciella koncept för andra barn. Vi vill inte att de är helt försummade i spädbarnsbokavdelningen.

Håller ett inramat foto. Min kompis Emily knäppte detta foto av hennes spädbarn Kid Desmond vid 6 månader med ett foto av hans enorma sis Etta när hon var 6 månader. Detta är en av massorna av läckerheter med att ha två barn – den ständiga jämförelse och kontrasterande du kan göra. (Detta charmiga foto kan tas med ett nybörjare som har ett spädbarnsfoto av föräldern som hon liknar.)

Framför datorn. Digital fotografering indikerar att vi upplever många av våra bilder på en skärm. Är inte det representativt för denna generation av spädbarn? På det här fotot jämförs spädbarn Milo med enorma syskon Holden i exakt samma ålder. Heather tog just Holden’s One Month-Old-foto upp på skärmen samt höll Milo framför den och knäppte ytterligare ett foto.

Vem är vem? Jag satte spädbarn Scarlett i exakt samma tröja som hennes enorma syskon Julian hade använt för sin allra första resa i spädbarnsvingarna. Exakt samma park, exakt samma hoodie, exakt samma milstolpe -bild. Ställer jag in henne för en livstid i hans skugga? Kanske. Hur som helst, jag beskärde sedan bilderna på samma sätt och satte dem i ett rutnät. Jag skickade den ut till kompisar såväl som familjen och bjöd in dem till antagande vem som var vem.

Är ni människor scrapbook-y? Jag är inte, men jag tror att en välgjord scrapbook-sida är vacker. Om du är i det, inspektera Wendolonia.

Hon har lärt mig om enkelheten i arbetslivssystemet. Sidorna har ärmar såväl som du bara fyller dem med dina foton såväl som Job Life -kort, men du behöver inte klippa ut former eller lägga något om du inte är så mycket som uppgiften.

Bevarar du en spädbarnsbok? Eller skriva ut foton?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *