delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

För många människor är ärlighet den viktigaste högkvalitativa i ett förhållande. Då finns det andra som väljer att inte förstå om något som kan uppröra eller missnöja dem. Sanningen är att så mycket kommunikation görs icke-verbalt när det finns lögner eller ett knep i ett förhållande, vanligtvis dynamikändringen subtilt.

Att vara ärlig, även i utmanande tider, ger alla den sanna informationen från vilka beslut kan tas. Det behandlar alla medföljande fester med respekt. Det är klart att det kan vara tider när någon information borde ändras, precis som unga barn kanske. Men i många situationer uppskattar människor att bli berättade sanningen, även när det är smärtsamt.

Vita lögner är ett fascinerande område. Den “ser min bum en stor ut i det här?” Bekymmer såväl som exakt hur man svarar det korrekt kan behöva takt och diplomati. På samma sätt, frågas om vår vänners partner, liksom det vi förstår om deras beteende kan vara ett svårt problem att svara. Ibland måste vi tänka på vad vi verkligen är frågade såväl som exakt hur personen kommer att reagera på svaret. De kanske inte vill förstå sanningen.

Det är ett utmanande problem om vi förstår något obehagligt om en mer person. Till exempel, om någon har dött, kräver vi verkligen att exponera sanningen, eftersom vi förstår det, om dem? I vissa fall måste vi acceptera att det finns ett större foto som vi inte är helt bekanta med såväl som det är snällt att hålla vår historia till oss själva. Låt andra hålla sina speciella minnen av den personen.

Relaterade hälsosamma matförslag att ta dig till 2021

Det finns också en argument som i vissa fall borde våra egna indiscretions hållas för oss själva, snarare än att komma ut i det öppna där de kan orsaka anmärkningsvärd skada och störningar. I vissa fall kan det vara viktigt att utvärdera vad vi har gjort såväl som vad som skulle uppstå om vi skulle hitta rena om det. Det finns omständigheter där i vissa fall den högre stora måste tros om – vem som helst måste övervägas, exakt hur det går för närvarande, vad skulle det vara det troliga resultatet om allt detta togs ut i det öppna, som Väl som är det värt det? I vissa fall som lever med synd eller skuld kan det vara svårt, men ibland måste det göras. Det kan behandlas som vår böter eller återbetalning. Vår funktion är att hitta med vad vi har gjort, såväl som att göra förändringar för det, även om den andra personen inte har något koncept av vår skam.

Vi måste utvärdera det mot förtroende. Räkna är en betydande del av ärligheten som är stabil. När någon finner att de har blivit lurade eller ljög för det är vanligtvis utmanande att återhämta sig. Det kan ta lång tid att utveckla räkningen i ett förhållande, liksom det kan torkas ut på ett ögonblick. Att leva ett sanningsenligt liv såväl som att vara sant mot oss själva såväl som våra förbindelser hjälper till att bevara ett avlägset samvete samt ett hälsosamt liv, helt fri från en stor spänning och spänning. Vi interagerar mycket bättre såväl som mycket mer fritt om våra liv, liksom de omständigheter som vi stöter på, snarare än att hålla upp en företeelse att det som är bra, såväl som vi klarar bra, om det inte är fallet. Att dela upp UPS och livslängd hjälper dem att bli mycket mer användbara när vi förstår att vi inte är ensamma för att hantera dem. Förutom det förhindrar spänningen såväl som bedrägeri att behöva dölja alla typer av problem som vi kan stöta på.

Relaterat vad är bronkit? – Symptomen såväl som behandlingen

Att upprätthålla integriteten såväl som att leva med respekt och hänsyn till andra är den mest sanningsenliga metoden att leva. Men som vi är människor, i vissa fall de krav som vi måste navigera bort från en ojämn omständighet till en plats för äventyrning och försoning, helst lite klokare som ett resultat av upplevelsen. Klokare om oss själva såväl som också klokare om exakt hur starka andra kan vara när de ingår och behandlas som en giltig partner i vårt förhållande. Det är värdet såväl som betydelse för att vara ärlig.

Susan Leigh, rådgivare samt hypnoterapistthttp: //www.lifestyleterapy.net/

Om den här författaren

Susan Leigh är en lång erkänd rådgivaresåväl som hypnoterapeut, med över tjugo års erfarenhet. Hon är medlem i ett antal expertorganisationer såväl som är dedikerade till ett program med konstant expertutveckling.

Hon startade metoden 1988 med sin andra hälften Frederick, liksom efter att ha änkat vid 39 års ålder, tog över metoden heltid. Fråga till att arbeta som rådgivare, hjälpte Susan flera år med en blå chip-verksamhet såväl som har upplevt stressen att balansera ett företag såväl som personligt liv. Nu balanserar hon regelbundet för många organisationer, är en rutinbidrag till BBC-radio samt har en blomstrande rådgivning samt hypnoterapi. Hon arbetar med individer, som hjälper dem att klara sig mycket bättre med trycket i vardagen, arbetar med par för att erbjuda anslutningsrådgivning samt förbättra kommunikation, liksom i företaget att erbjuda stöd till personalmedlemmar samt lag. Hon har haft stor framgång med att arbeta med kunder med oförklarlig infertilitet hos kvinnor såväl som på samma sätt med hantering av smärta i förlossningen. Många av hennes kunder har effektivt gått vidare för att bli förväntad och har en positiv erfarenhet av att ge födseln. För mycket mer info se www.lifestyleterapy.net

Diskutera detta i vårt forum

Länk till det här inlägget: Betydelsen av ärlighet

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *