en dag till, ett mer mycket sanningsenligt gästpost, den här gången av den fantastiska Lucianne Lewis från Tantrum Times.

Lucianne Lewis är en vistelse på House Mum till två kvinnor i åldern 22 månader samt 3 samt en halv respektive säger att eftersom hon slutar vara en mamma, har hon etablerat en entusiasm för att skriva.

Över till Lucianne

Förra helgens helghelg var jag i Battersea Park med min fästman samt 2 unga döttrar. Vi kanske har varit en “om Carling gjorde hushållens livannons men jag upptäckte mig själv som gick bort från lekområdet, där mina ungdomar spelade för att sitta ensamma på en bänk och gråta. Jag gick verkligen efter det och grät högt. Anledningen? Att vara en heltidsmamma för små barn är i vissa fall överväldigande. Jag är en vistelse på husmamma, eller vad termen du jour är för vad som helst utom försörjaren.

Sedan jag slutade vara mamma har jag upplevt avsnitt av ensamhet, hjälplöshet och självtvivel. Jag gillar mitt hushållsliv men inte jag i det.

Här är de verktyg som jag har upptäckt användbara när jag börjar känna mig överväldigad som ofta kan känna som tryckkokaren att ta hand om mina småbarn. Jag kommer att bli en gråtande röra än en gång är jag säker på att hymnen till min dotters liv går, åtminstone har jag en metod för att “släppa det”.

Känn igen ditt ogynnsamma trosmönster. Det hjälper dig att vara objektiv såväl som att du kan fokusera på att lösa den specifika frågan som stoppar att det slutar vara en spiral av ogynnsamma tankar såväl som självtvivel. Om jag börjar fretting att kompisar inte returnerar mina meddelanden när jag är med barnen hela tiden kan detta snabbt eskalera till att tro att människor inte gillar mig. Det är vanligtvis en indikation på att jag saknar vuxenföretag, trött, hormonell eller alla tre. Att acceptera detta gör att det är enkelt att upptäcka en tjänst snarare än att bo på de ogynnsamma känslorna av självtvivel. Jag organiserar snabbt för att tillfredsställa en vän, äter en enorm bar med mjölkmjölk eller lägger mig tidigt.

Liden innebär inte nödvändigtvis tid bort från din familj, i vissa fall är det bara en modifiering i dynamisk … det har tagit mig ett tag att inse detta. Ta den andra veckan: Mitt barn hade gjort motsatsen till vad jag ville att hon skulle göra, springa bort när jag kallade henne såväl som en treare som ledde en hel på en vecka av mig som stampade runt som en skrikig mamma som, till henne Använd en fotbollstid, hade tappat omklädningsrummet. Så när min fästman var runt i helgen, efter en vecka med långa timmar, behövde jag honom för att vara chaufför och ge mig lång tid att vara passagerare. Jag ville fortfarande vara en del av hushållsresan men jag tog en baksäte och välbehövlig vila.

Träning för själen. Många kvällar går jag till gymmet, inte eftersom jag är en fysisk fitnessfanatiker, långt ifrån det eftersom jag inte behöver i form i någon annans hektiska schema. “De” State Life är inte en åskådaresport, försök väl att berätta det för föräldern till ett litet barn som desperat försöker sätta sina egna byxor på. Jag tillbringar så mycket tid till att förbereda dem för att göra saker såväl som att sitta tålmodigt medan de tar en ålder för att göra det enklaste av uppgifterna, liksom det är bara min fästman lol. Så när jag går till fitnesscentret kan jag göra vad jag vill göra såväl som i min egen hastighet. Det innebär också att jag kan äta en enorm chokladstång utan så bra skuld också- känner du en stil här?

Ta omega 3 fiskoljor såväl som primrosoljor. Amning tappade de viktiga fetterna som min kropp lagrade och påverkade mitt minne såväl som allmän kognitiv funktion, jag lägger detta ner till sömnbrist men det förde långt efter att spädbarnet började sova igenom. Att ta dessa tre gånger om dagen har verkligen hjälpt till med känslor av stress och ångest samt nervositet såväl som jag kan fokusera på vad jag kräver att göra istället för att fretting vilket är mycket mer avkopplande. Be din läkare om råd.

Vad skulle du säga till dina barn i dina skor? Om du ger dig en svår tid för att vara en vistelse på House Mum är det svårt att inte låta din inre filmkritiker ta över. Vad skulle du säga till ditt barn eller barn om de var så svåra på sig själva? Var deras exempel på exakt hur du ska behandla dig själv och vara vänlig mot dig.

Påminn dig själv om att du gjorde ett positivt alternativ för att vara en vistelse på House Mum. Det kan ha varit skäl till varför du gjorde det alternativet men det var fortfarande det bästa alternativet för dig så bra som du har kontroll.

Gör vad du är bra på. Detta är Professional Guidance 101 kan dock snabbt förbises när det gäller föräldraskap. Jag är inte en bra kock på exakt samma metod som Donald Trump inte har bra hår. Jag är emellertid bra på att förena människor så jag organiserar lekdatum såväl som aktiviteter såväl som människor kommer såväl som att ta med sig välsmakande mat till min plats. De är glada över att ha en aktivitet OrganiZed utan att tro så bra som jag är nöjd med att ungdomarna har glädjat sig för något hus gjort. Vinna, vinna

Ändra skriptet. Exakt hur du visar dig själv kommer i slutändan att vara exakt hur du ser dig själv såväl som det blir en självtillfredsställande profetia. Du kommer tillbaka från världen vad du tillhandahåller. Så länge blev jag sjuk av min egen lösning på de typiska frågorna, “Arbetar du?” av mitt liv före ungdomar som om jag motiverar min nuvarande existens. Många av tiden bryr sig människor inte riktigt vad du säger, det är bara chitchatt men om du fortsätter att upprepa exakt samma ogynnsamma mönster börjar det vara exakt hur du ser dig själv så håll det enkelt, “Jag är en full tidsmamma ‘.

Slåss inte. Jag kämpade verkligen med klichéerna att vara en vistelse på House Mum. Spela datum där du var tvungen att sitta och prata om toalettpraxis för andra människors avkommor fyllde mig med rädsla, så jag gjorde det inte. Stereotyperna är alla sanna men de är av en stor anledning såväl som genom att kasta mig in i det har jag börjat glädja mig åt det och utveckla en grupp mammakompisar som jag gelerar med.

Omfamna sociala medier. Mamma cheerleaders på sociala kanaler kändes som en rostig, fantastisk ungdomsfirande som jag inte hörde till eller har någon typ av räntesats i vad de talade om. Den sanningsenliga mamma såväl som Motherload Facebook-grupperna är min go-to när jag upptäcker dem relatabla till mitt liv. Att svara på någon med ett problem med Nappy utslag eller gilla en bild av ett spädbarn som använder en påskliljhatt kan verkligen ta dig ur din egen bubbla.

Det finns så många privilegier att vara en vistelse på House Mum men det kan leka med ditt sinne, särskilt under de unga barnåren. Det här är de tio användbara förslagen har hjälpt mig när jag har känt mig låg.

Vad är din?

Webbplats: www.thetantrumtimes.com

Instagram

Facebook

Twitter

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva såväl som att trivas på jobbet såväl som i huset samt ger insikt i exakt hur man producerar ett digitalt företag eller återvänder till arbete med förtroende.

Mumboss: Den sanningsenliga mammas guide för att överleva och trivas på jobbet såväl som hos House (UK 2: a upplagan)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Your Guide to Surviving och Thriving på jobbet såväl som hos House (USA/Canada Edition)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt vanliga nyhetsbrev om e -post där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar samt nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *