ungdomar som skärmar, Amirite? Jag är benägen att känna mig skyldig till någon typ av sekund av skärmtid som mina ungdomar har, så jag påminner mig kontinuerligt om att det finns så mycket fantastiskt akademiskt material på TV såväl som på våra mobila enheter, att deras få tillgång till digitala saker är Verkligen en del av en hälsosam, balanserad dietplan för media för ett barn från 2000 -talet. Det finns tid för böcker såväl som det finns tid för appar.

Och det finns något däremellan …

Jag slutade nyligen vara medveten om det stora antalet videor på YouTube som är barns fotoböcker som checkas ut högt. Vissa är amatörproduktioner; Vissa är marknadsföringsvideor som produceras av förläggarna; Vissa är animerade versioner av boken; Förutom att vissa bara är typiska människor som vänder sidorna.

Jag kommer att publicera många länkar till dem här, men först, eftersom det också finns så mycket skit på YouTube, föreslår jag att du producerar en viss spellista med videor du gillar att visa ditt barn, för att se till att du snabbt kan upptäcka dem igen. (Big Youngster Tips: Vi har lagt till filmerna som är okej för våra ungdomar att se till vår “favoriter” -lista inom YouTube, liksom de förstår att det är den enda platsen de är möjlighet att navigera på egen hand. Om de vill För att bläddra efter “The Poultry Dance” måste en vuxen titta över deras tag för att se till att de väljer ett bra resultat.)

Om du bara vill använda den här spellistan med fotoböcker har jag lagt den på våra rookie-mödrar som knappt använde YouTube-konto. Vissa videor har annonser framför dem, liksom jag är ledsen för det.

Här är vad jag hittade:

Barnyard Dance av Sandra Boynton
Eric Carle läser den extremt hungriga larven
Låt inte duva köra bussanimationen
godnatt måne
Det finns en alligator under min säng – läs av Mercer Mayer – lite skrämmande
Todd Parr läser “det här är mitt hår”
Läsa högt! miljövänliga ägg såväl som skinka
Knuffle Bunny av Mo Willems helt gratis (läs av Kendan Lovell)
Caps Up till salu
Där de vilda sakerna är (också lite skrämmande)
Isbjörn isbjörn, vad hör du
antagande exakt hur mycket jag gillar dig ~ skriven av Sam Mc Bratney ~
Om du tillhandahåller en mus en kaka

Och just här är de alla, en efter varandra:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *