Dun Dun. Det är influensasäsong, vilket troligen är varje mammas minst föredragna tid på året. Medan vi arbetar svårt året runt för att hålla våra bitar riskfria och friska, kan det under influensasäsongen kännas som om vi arbetar outtröttligt för att hålla vårt hem friskt. Förutom att det ibland är det verkligen svårt att förstå vart man ska vända sig för råd. Från oss alla på rookie mammor känner vi dig! Det är därför vi gjorde en online-intervjusession med Dr. Katie Friedman, en styrelse-certifierad barnläkare och medgrundare av ForeverFreckled.com, på vår Instagram! Vi kom ner till det snygga om både koronaviruset och influensan. Nedan upptäcker du en sammanfattning av vår diskussion såväl som några otroligt användbara idéer för att sparka influensan till trottoarkanten.

Se till att hålla jämna steg med oss ​​på våra sociala för mycket mer otroliga och användbara sessioner som den här!

5 steg för att undvika influensa

1) En hälsosam dietplan är oerhört viktig

Dags att börja tro på metoder för att dölja frukterna och grönsaker till måltider! Att äta en rad livsmedel, särskilt livsmedel med mycket antioxidanter, hjälper din kropp att förbli frisk och stark. Detta kommer att göra dig mindre benägen för saker som influensa och koronavirus. Blåbär, jordgubbar samt apelsinjuice är ett par exempel på dessa livsmedel som Dr. Friedman påpekade i vår diskussion.

Tillsammans med diet föreslår vi att man går över en multivitamin med din barnläkare. De kan hjälpa till att förbättra immunsystemet ännu mer!

2) Din bit man behöver en fantastisk natts sömn

Att få en stor natts sömn är verkligen så avgörande när det gäller din allmänna hälsa, så ge din lite en den kämpande fördelen genom att hålla sig strikt när det gäller sänggåendet under kylig och influensasäsong. Detta gäller särskilt om du gör någon typ av resor med dina barn. Försök att hålla dem på så typiska för en rutin som möjligt för att förhindra att deras immunsystem komprometteras.

3) Börja mentor lämplig handtvättmetod tidigt

Dr. Katie Friedman gjorde det extremt att ta bort i vår intervju att handtvätt är en av de största hemligheterna för att hålla bort alla slags otäcka buggar. Hon uppgav att hon har haft sin egen ungdomsmetod som tvättade sina händer som sjöng ABC: erna eller den glada födelsedagsliket med tanke på att de var små, för att se till att de får hela 30 sekunderna tvätt och skumning in.

Även om dina ungdomar kanske inte alltid kommer i hela 30 sekunder, är startrutiner som detta från en ung ålder fortfarande en bra idé. För att inte nämna, när de är på institutionen (en plats där sjukdom blir överförda ganska lite) kommer de att ha den här lektionen i åtanke och att idealiskt skölja händerna precis som du lärde dem!

4) Lager upp på Elderberry

Jag gillar Elderberry såväl som jag var så extatisk att upptäcka att Dr. Friedman håller med! Elderberry är full av antioxidanter såväl som vitaminer som hjälper till att förbättra ditt immunsystem, precis som att äta en hälsosam dietplan gör. Tyvärr är det inte en magisk piller men det kommer att hjälpa din kropp att stå stark mot virusen som går runt!

Jag gillar personligen Zarabee’s Elderberry för vuxna såväl som Zarabees barns Elderberry Immun -stöd. De har inga konstgjorda smaker, inga konstgjorda sötningsmedel, är glutenfria och består av inget gelatin. Vårt hushåll har tagit dessa i ett par år, liksom jag tror verkligen att de har varit några av det allra bästa stödet för våra immunsystem.

5) Det är inte lika sent att tänka på att få ett influensaskott

Sist men definitivt inte minst diskuterade vi att få influensaskott med Dr. Friedman. Vi var glada över att upptäcka att det verkligen inte är så bra att få influensaskott! Det föreslås att du får skottet tillbaka i oktober eller september (särskilt med tanke på att det tar två veckor att utveckla immunitet), men om du inte har fått en ännu måste du förstå att vi egentligen bara går in i höjden på influensasäsongen. Situationer av influensan ses ofta fortfarande in i mars och ofta till och med till maj! Även om influensaskottet inte är garanterat skydd, tros det hjälpa till att minimera symtomen om du inträffar för att bli sjuk. Tänk på att få influensaskott är inte bara säkerhet för dig själv men för alla människor runt omkring dig som är mycket sårbara. Det är barn under 5 år, vuxna 65 såväl som äldre, förväntar sig kvinnor och människor med specifika kroniska sjukdomar.

*Sidanot, försök att upptäcka ett skottcenter eller boka den extremt allra första läkarens besök på dagen. Den här metoden kan du förhindra att du är runt andra människor som kanske redan har influensa eller ett fel du inte vill fånga.

Jag hoppas att dessa idéer hjälper dig att hålla influensan långt borta från ditt hushåll i år! Tänk på att tvätta dessa händer och chow ner på friska antioxidantfyllda livsmedel!

Stift för senare!

Du kanske också gillar:

Hur man rengör spädbarnleksaker + riskfria rengöringsprodukter!

Råd för nEW -föräldrar från mammor som har varit där

Hur man rengör ditt barns näsa och stopp Gunk utvecklas

*Dessa uttalanden har inte undersökts av maten såväl som medicinering. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller stoppa någon typ av sjukdom. Dessutom ytterligare en avslöjande med allt vi publicerar som verkar som om det kan tänka på medicinsk rådgivning.
*Denna publicering är endast för information som njutningsfunktioner. Måste du kräva medicinskt intresse vänligen söka din egen läkare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *