delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

04/funktion/stress_relief_methods/index.html

Helt du: hälsa

Stressrelief-metoder för varje tillfälle

Av Derek Beres för helt dig

Stress stör din kropps balans och kastar nervsystemet ur smällen. Det är därför det kan vara svårt att fokusera när du är i en stressande situation – oavsett om du måste prata offentligt eller slåss på klockan för att uppfylla en tidsfrist. Men det är avgörande att lära sig att lindra ångest – inte bara för din personliga framgång, utan också för din hälsa. En ny studie från Yale University fann att kronisk ångest minskar storleken på din hjärna, vilket gör att du är benägen till en mängd kognitiva störningar.

För att hjälpa dig att slå ångest i alla situationer har jag samlat mina fem favoritmetoder för stressavlastning. Prova dem och använd dem nästa gång du behöver lugna dig snabbt.

1. Fem minuter före ett stort möte känner du dig jitterig och andfådd.
Stressrelief Method: Deep Exhales När vi är stressade känner vi som om vi inte kan få tillräckligt med luft i lungorna. Så vi tar snabba inandningar och glömmer att andas ut. Men den här tekniken bryter tillbaka; Det är faktiskt långa, kontrollerade utandningar som lugnar ditt nervsystem och tar tillbaka det till ett sparkat tillstånd.

1. Andas in för en räkning av fyra.

2. Andas ut för en räkning av åtta.

3. Fortsätt i två till tre minuter, eller tills du känner dig lugn.

2. Du är på väg att ge en presentation och du kan inte sluta föreställa alla saker som kan gå fel.
Stressrelief Method: Alternativ näsborre andning När du behöver hindra vad som är från att ta kontroll över ditt sinne, prova denna stres-relief-teknik. Det balanserar den ideala och vänster halvkroppen i din kropp.

Relaterat Vad är cellulosa?

1. Sitt enkelt och placera din perfekta pek och långfingrar över din perfekta näsborre.

2. Andas in genom vänster näsborre för en räkning av fyra.

3. Stäng din vänstra näsborre och andas ut genom ditt ideal för samma räkning.

4. Ta din nästa inandning genom din idealiska näsborre, stäng idealet och andas ut genom vänster.

5. Upprepa, inandning från vänster.

3. Fjorton minuter före tidsfristen kraschar din dator.
Stressrelief Method: Circle Breaththis Technique hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet på rytmen i din andetag. Genom att vända alla dina tankar mot att koppla av försvinner din ångest snabbt och du återvinner din lugn.

1. Sitt enkelt och placera din perfekta hand över buken.

2. Andas in för en räkning av sju.

3. Andas ut för en räkning av sju.

4. Andas smidigt och med kontroll i minst två minuter.

4. Du är på diet och du befinner dig på en fest full av mat.
Stress-relief-metod: Kylning av andningsteknik blir idealisk för att lägga ut alla inre bränder du kanske upplever. Det kräver en twist av tungan, så smyga bort till en privat plats (t.ex. ett badrum) i några minuter innan du gör det. Jag har övat detta vid ett antal tillfällen och jag garanterar att det är värt besväret.

1. Del dina läppar något och vänd båda sidor av tungan upp mot taket i munnen så att den rullar upp i en taco -form. (Inte alla är anatomiskt kapabla att göra detta. Om så är fallet med dig, gör ditt bästa för att vända sidorna på tungan så att idén vilar nära taket.)

Relaterade 10 speciella gåvor i sista minuten till friska mammor

2. Ta en lång inandning genom munnen.

3. Håll ett ögonblick och andas sedan ut genom näsan.

4. Fortsätt i åtta till 10 andetag på detta sätt.

5. Du kom äntligen hem efter en lång dag, men du kan inte släppa spänningen.
Stress-relief-metod: Mage andning Det här är en bra metod för allround-ångest. För den här tekniken måste du ligga. Det ensamma måste vara till hjälp för att avspända dig.

1. Placera din perfekta hand över bröstet och vänster hand på buken.

2. Lägg märke till om ditt bröst är när du andas instiger högre än din mage. Om det är, andas djupare så att det motsatta inträffar.

3. När magen stiger, kommer andetaget till det nedre området på lungorna, som lugnar ditt nervsystem. Stäng ögonen och njutning av ögonblicket. Inom minuten måste du känna dig som dig igen.

som den här artikeln? Besök Beres ‘Geting Unstuck Blog för mycket mer välbefinnande idéer och strategier och ansluta till honom @kompletely_you

är helt att du får ojämn bloggare. En journalist, yogainstruktör och DJ/musikproducent, han har skrivit för sådana publikationer som avgångar och Huffington Post. Han undervisar yoga på Equinox Fitness och Yogis Anonymous och är en halv av musikproduktionsteamet Earthrise Soundsystem. För mycket mer info, besök derekberes.com.

Tyckte du att denna information var till hjälp? Klicka här för att visa ditt stöd för tidningen Healthy Mommies.

Länk till det här inlägget: Stressrelief-metoder för varje tillfälle

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *